روستای اسماعیل آباد تهراندشت

15 دسامبر 2023
0 دیدگاه
روستای اسماعیل آباد تهراندشت

روستای اسماعیل آباد تهراندشت کجاست ؟

 روستای اسماعیل آباد تهراندشت در دهستان سعیدآباد شهرستان ساوجبلاغ واقع شده است. بر اساس سرشماری که در سال ۱۳۸۵ انجام گشت، جمعیت این روستا ۲۳۰ نفر می باشد. میانگین دمای سالیانه در روستای اسماعیل‌آباد، ۲۳ درجه سانتی‌گراد می باشد. این روستا در ۸۰ کیلومتری تا شهر تهران واقع شده است. از مهم‌ترین مناطق دیدنی این روستا می‌توان به تپه باستانی و باغ‌های میوه اشاره نمائیم.

اسماعیل‌آباد با روستای نمکلان همجوار است و در بخش شمالی آن واقع شده است. برای رسیدن به روستای اسماعیل‌آباد باید از روستای سعیدآباد گذر نمائیم تا از طریق جاده اسماعیل‌آباد به این روستا برسیم. در این مقاله که توسط مشاوران املاک ویلا مهدوی گردآوری شده است به معرفی کامل روستای اسماعیل‌آباد می پردازیم.

موقعیت مکانی روستای اسماعیل آباد تهراندشت

روستای اسماعیل‌ آباد یکی از مهم‌ترین بخش‌های منطقه تهراندشت می باشد که جزئی از دهستان سعیدآباد شهرستان ساوجبلاغ به حساب خواهد آمد. با توجه به اینکه تعداد اشخاص زیادی به طور دقیق نمی‌دانند تهراندشت کجاست؟ و از وجود این روستای زیبا، مناطق دیدنی اطراف آن و فرصت‌های تجاری ویژه آن آگاه نیستند.

در قسمت شمالی اسماعیل‌آباد، روستای ایقربلاغ واقع شده است. به علاوه این روستا از سمت شرقی با روستای سعیدآباد نیز ارتباط دارد. روستای سرخاب در قسمت جنوب شرقی روستای اسماعیل‌آباد واقع است.

همچنین اسماعیل‌آباد در قسمت جنوب غربی در همسایگی روستای نمکلان، قرار گرفته است. در قسمت غربی روستای اسماعیل آباد نیز روستای حاجی بیک با فاصله نسبتا زیادی واقع شده است .

توجه نمائید که فاصله این روستا تا شهر کرج هم حدود ۴۰ کیلومتر است.

خرید ویلا در کردان با شرایط خرید اقساطی
بیشتر بخوانید

وضعیت جوی روستای اسماعیل آباد تهراندشت چگونه می باشد؟

وضعیت جوی روستای اسماعیل آباد تهراندشت چگونه می باشد؟

بدون شک یکی از مزایای روستای اسماعیل‌آباد، آب‌وهوای عالی آن می باشد. عبور رودخانه فصلی کردان از چند کیلومتری جنوبی این روستا باعث شده  آب‌وهوای معتدل شده است. روستای اسماعیل‌آباد دارای تابستان‌های خنک و زمستان‌های نسبتا سرد می باشد.

با توجه به خنک بودن هوای روستای اسماعیل‌آباد، این روستا به عنوان یک منطقه ییلاقی شناخته شده است. از همین رو بیشتر افراد ترجیح خواهند در فصول بهار و تابستان به این روستای زیبا بروید.

میانگین دمای ۲۳ درجه سانتی‌گراد نشان خواهد داد که این منطقه از هوای معتدلی برخوردار می باشد. همینطور میزان رطوبت هوا هم در اکثر زمان‌های سال حدود ۶۰ درصد می باشد. از طرفی هوای پاک روستا باعث خواهد شد تا ساکنین از هرگونه آلودگی هوا در امان بمانند.

مناطق دیدنی روستای اسماعیل آباد تهراندشت کجا می باشد؟

روستای اسماعیل‌ آباد به دلیل داشتن آب و خاک حاصلخیز، باغ‌های میوه زیادی را در خود جای خواهد داد. خوشبختانه این باغ‌های زیبا، قسمتی از مناطق دیدنی روستا به حساب خواهد آمد که اشخاص زیادی را به سمت خود جذب می‌نمایند. همچنین در این روستا، اثر تاریخی موشلان تپه قرار گرفته است که قدمت آن به ۵۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح می‌رسد.از همین رو یکی از قدیمی‌ترین تپه‌های باستانی در ایران به حساب خواهد آمد.

موشلان تپه در تاریخ ۵ دی ۱۳۵۶ به عنوان یکی از آثار ملی ایران ثبت گشت در حالی که برای خرید ویلا به روستای اسماعیل‌آباد تهراندشت سفر کردید، بهتر است که از این تپه تاریخی هم بازدید نمائید. نکته مهم این می باشد که اسماعیل‌ آباد نظیر بافت روستایی قدیمی و کلاسیک خود را حفظ نماید. از همین رو اگر عاشق روستاهای با بافت تاریخی می باشید، این مورد گزینه مناسبی برای شما می باشد.

 

امکانات رفاهی روستای اسماعیل‌آباد تهراندشت چیست؟

روستای اسماعیل‌آباد نسبت به سایر مناطق تهراندشت نظیر روستای آران و روستای سرخاب وسعت نخواهد داشت. از آنجایی که فقط ۶۲ خانوار در این روستا زندگی خواهند کرد، نمی‌توان از نظر امکانات رفاهی انتظار زیادی از این منطقه خوش آب و هوا داشت با این حال بعضی از امکانات موجود در روستا را برای شما عزیزان معرفی می نمائیم.

  • فروشگاه مواد غذایی
  • مسجد
  • نانوایی
  • برق، آب و گاز
  • مدرسه ابتدایی
  • مشاورین املاک
  • باغ ویلا
  • سوپر مارکت
چطور درآمد خود را در املاک افزایش دهیم؟
بیشتر بخوانید

همانگونه که ملاحظه کرده اید نمی‌توان از نظر امکانات حساب زیادی بر روی روستای اسماعیل‌ آباد باز کنید. خوشبختانه روستای سعیدآباد در نزدیکی این روستا قرار دارد که می‌توانید بسیاری از نیازهای خود را در سعید‌آباد برطرف نمائید. همچنین می‌توانید برای دریافت امکانات بیشتر به روستای سرخاب مراجعه کنید.

اگر قصد خرید ویلا در تهراندشت را دارید روی لینک آن کلیکخرید  نمائید.

برای مطالعه بیشتر: آشنایی با محله سرخاب

ارسال دیدگاه